NaslovnicaVijestiAdrian Mutu: Želim postati trener Fiorentine!

Adrian Mutu: Želim postati trener Fiorentine!

Bivši napadač Chelseaja Adrian Mutu postavio je sebi cilj da postane trener svog drugog bivšeg kluba, Fiorentine.

Adrian Mutu, de la Petrolul Ploiesti, saluta suporterii la finalul meciului contra CS Universitatea Craiova, meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii I la fotbal, duminica 24 august 2014, la Craiova.  BOGDAN DANESCU / MEDIAFAX FOTO

37-godišnji Mutu prošlog mjeseca se pridružio rumunjskom timu ASA Târgu-Mureş, gdje će se pokušati izboriti za mjesto u reprezentaciji za predstojeće Europsko prvenstvo, koje se igra u Francuskoj.

Iako već odavno nije u planovima izbornika njegove reprezentacije, ipak se nada da će se u novom klubu uspjeti nametnuti novom izborniku Anghelu Iordănescuu.

Bivši rumunjski reprezentativac je također priznao da je počeo učiti o trenerskom poslu, a, kako kaže, san mu je da jednog dana sa klupe predvodi Fiorentinu, u kojoj je proveo pet godina u periodu između 2006. i 2011. godine.

Napadač je također opisao situaciju u novom klubu, gdje se nada da će dobiti dovoljno prilika da pokaže da još zna igrati i zabijati golove.

“Bilo je lijepo, bio sam malo nervozan na početku, ali onda je sve išlo normalno”, rekao je Mutu za rumunjski Digisport nakon prvog treninga u novom klubu.

“Drago mi je što sam dobio priliku biti ovdje među svojim kolegama. Veoma je zanimljivo, ovo je novo iskustvo u kojem ću jako uživati. Želim trenirati naporno, ali mi ne bi smetao ni rad sa djecom. Mislim da je to neophodno za trenera.”

“Ne želim samo postati dobar trener, već odličan, i to je razlog zašto sam došao ovdje da učim. Prihvatam sve sugestije drugih sa poniznošću. Tijekom svoje karijere, naučio sam mnogo toga. Koji klub bih volio trenirati u Rumunjskoj ili inozemstvu? Očito Fiorentinu, ali također i rumunjsku reprezentaciju.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!