NaslovnicaVijestiAdrien Rabiot otkrio zašto žali što je igrao u uzvratu protiv Barcelone

Adrien Rabiot otkrio zašto žali što je igrao u uzvratu protiv Barcelone

Barcelonin povijesni povratak protiv Paris Saint Germaina ostat će upamćen kao jedan od najboljih preokreta ikada u Ligi prvaka.

Rabiot žali što je igrao u uzvratu protiv Barcelone

Nitko nije očekivao od Enriqueovog tima da preokrene zaostatak od 4 gola iz prve utakmice, no to su učinili. Postigavši tri gola u posljednjih sedam minuta, ‘Katalonci’ su prošli dalje u četvrtfinale pobijedivši 6-1, odnosno ukupnim rezultatom 6-5.

Vezni igrač PSG-a Adrien Rabiot nakon utakmice je isprovociran od strane Neymara, nakon što je Francuz provocirao Neymara i njegove suigrače prve utakmice i pobjede od 4-0.

20-godišnjak je u izjavi za L’Equipe u nedjelju priznao da žali jer je igrao u toj utakmici protiv Barcelone. Kako kaže, on je bio bolestan pred tu utakmicu i nije bio dovoljno spreman da igra istu, ali je ipak zaigrao.

“Igrao sam sa infekcijom u prsima”, rekao je nakon jučerašnje pobjede protiv Lyona rezultatom 2-1.

“Želio sam igrati u toj utakmici i pogriješio sam. Sada se osjećam dobro, ali žalim jer tad nisam bio u potpunosti spreman. Možda je trebao igrati neko drugi umjesto mene. Bilo je jasno da sam imao problema, čak iako ishod utakmice nije zavisio samo od mene.”

U odnosu na prvu utakmicu, u kojoj je u potpunosti sačuvao Messija, u uzvratu to nije bio slučaj. Rabiot se, zajedno sa Verrattijem i Matuidijem mučio sa Barceloninim veznim redom.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!