NaslovnicaVijestiAgent Alberta Morena: Nemoguće je odbiti ponudu Real Madrida

Agent Alberta Morena: Nemoguće je odbiti ponudu Real Madrida

Agent Alberta Morena, Javier Moya, izjavio je da bi Moreno bio zainteresovan za prelazak u Real Madrid ukoliko “kraljevski klub” pošalje ponudu.

moreno

23-godišnjak se pridružio Redsima 2014. godine, kada je došao iz Seville, a pod vodstvom Jurgena Kloppa postao je neizostavan član prvog tima. Iako je, kako kaže njegov agent, veoma sretan u Liverpoolu, ponudi kluba kao što je Real Madrid teško bi bilo odoljeti.

“Ukoliko Real Madrid pošalje adekvatnu ponudu i u Liverpoolu budu zadovoljni istom, onda možemo pričati o nečem ozbiljnijem. To bi bila sjajna prilika za Morena. Veliki klubovi iz Španjolske i drugih država su uvijek zainteresovani za velike igrače, normalno je da je interes za Morena veliki.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Svi znaju koliko je važan Real Madrid na nogometnoj sceni, ali Liverpool je osvojio pet puta Ligu prvaka i također je veliki klub, te prvenstveno sve zavisi od njih.”

Moya je priznao da je Moreno veoma zadovoljan novim trenerom Jurgenom Kloppom.

“On je oduševljen. Sada je redovan starter, igra u jednoj od najboljih liga na svijetu i veoma je sretan u klubu.”

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!