NaslovnicaVijestiAgent: Hamšik je odbio masivnu ponudu iz Kine

Agent: Hamšik je odbio masivnu ponudu iz Kine

Hamšik je odbio masivnu ponudu iz Kine. Agent slovačkog reprezentativca, Hamšika, otkrio je da njegov klijent ima veliku želju da osvoji Scudetto sa Napolijem, a bio je glavna meta klubova sa dalekog istoka, i odbio je ponudu koja je došla za njega.

Hamšik je odbio masivnu ponudu iz Kine

Marek Hamšik je postao najnoviji igrač koji je odbio priliku da zarađuje ogromne novce i pređe u kineski klub, rekao je agent Napolijevog veznjaka.

28-godišnji slovački reprezentativac je očigledno odbio masivnu ponudu od brojnih klubova sa istoka u januaru i rekao da želi ostati u Napulju i pomoći ekipi Maurizia Sarrija da nastave sa borbom za naslov.

Timovi iz kineske Super lige sve više i više kupuju igrače iz Serije A u posljednjih nekoliko mjeseci, s imenima kao što su Fredy Guarin i Gervinho koji su potpisali unosne ugovore sa kineskim klubovima.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, Hamšika ipak nisu mogli uvjeriti, prema izjavi njegovog agenta Juraj Vengloša.

“Mogu potvrditi da smo dobili masivne ponude iz Kine za Mareka, ali nismo ih uzimali u obzir”, rekao je za Slovački Radio.

“Hamšik je vrlo poznat na kineskom tržištu i to je normalno da klubovi nude velike novce da ga ubijede u prelazak.”

“Međutim, Hamšik je koncentrisan na Napoli i želi osvojiti Scudetto u njihovom dresu.”

Napoli prati lidere Serije A, Juventus sa dva boda manje, ali i dalje imaju utakmicu manje koju trebaju igrati protiv Milana.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!