NaslovnicaVijesti"Agent" Luis Suarez: Urugvajac slučajno otkrio ime novog igrača Barcelone

“Agent” Luis Suarez: Urugvajac slučajno otkrio ime novog igrača Barcelone

Barcelona se danas priprema za El clasico, vjerojatno posljednju važniju utakmicu ove sezone za katalonski klub. Oni će na svom stadionu ugostiti Real Madrid, a dvoboj neće imati rezultatski značaj, jer je praktično u La ligi sve odlučeno već neko vrijeme.

novog igrača Barcelone

Za španjolske medije govorio je Luis Suarez, koji je očito izdao nešto što nije trebao i što je klupska tajna.

Urugvajski napadač i reprezentativac govorio je o Antoine Griezmann kao igraču Barcelone. Suarez je, u intervjuu za Telefoot, dobio pitanje u vezi Francuza, na koje je dao vrlo jasan odgovor. Reako je da je Griezmann praktički već član španjolskih prvaka.

>> Poznato koliko će zaraditi igrači Real Madrida ili Liverpoola ukoliko osvoje Ligu prvaka

“Klub može biti ponosan jer može dovesti igrače kao što su Antoine, Dembele i Coutinho. Griezmann je igrač koji donosi ogromnu količinu novca klubu ali i ogromno je pojačanje u taktičnom smislu. Njegova prednost je što još mnogo godina može igrati na najvišoj razini. U Atleticu jednostavno vlada napadaom već nekoliko godina, što je velika stvar za njega ali i za klub. ”

[su_champions_league]

“Neće doći i oduzeti mjesto nekom prvotimcu. On dolazi sa željom za naslovima i pobjedama. Kao i svi drugi, primit ćemo ga i izrait ćemo mu srdačnu dobrodošlicu.”

Kako će reagirati Barcelona i Atletico, koji su prema španjolskim medijima već dogovorili transfer, nije poznato. Jasno je samo da je Suarez požurio sa svojim izjavama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!