NaslovnicaVijestiNije u šoldima sve: Agent Mesuta Ozila potvrdio da je njegov klijent...

Nije u šoldima sve: Agent Mesuta Ozila potvrdio da je njegov klijent odbio NAJVEĆU PONUDU u historiji nogometa!

Agent nogometaša Arsenala Mesuta Ozila potvrdio je da je dugogodišnji njemački reprezentativac tijekom pregovora oko produljenja ugovora s Topnicima na stolu imao nevjerojatnu ponudu.

Njemačka zvijezda Mesut Özil dugo vremena je odgađao potpisivanje novog ugovora u Arsenalu, a u taboru Topnika bili su u strahu kako bi jedan od najboljih igrača u momčadi mogao napustiti klub nakon isteka ugovora. Ipak, Özil je potpisao novi dugoročni ugovor, koji mu jamči 300 hiljada funti tjedne plaće a njegov zastupnik Erkut Söğüt tvrdi da je to mnogo manji iznos u poređenju sa drugom ponudom koju je dobio.

POSAO STOLJEĆA! Real ga može kupiti za sitniš, dok je za ostale cijena ASTRONOMSKA!

“Dobili smo neke zaista bogate ponude iz Azije. Neke ponude bile su zaista lude”, rekao je Söğüt, te je potvrdio da je neimenovani azijski klub – navodno iz Kine – Ozilu ponudio milijun funti tjedne plaće, ili nešto više od 50 milijuna funti godišnje.

“Novac kod Mesutua nije igrao glavnu ulogu. Novac je važan čimbenik u pregovorima, ali ljudi moraju shvatiti da je danas komercijalna vrijednost nogometaša vrlo važan faktor. Mesut ima najviše sljedbenika na društvenim mrežama među svim igračima u Premier ligi, koliko ja znam Arsenal proda najviše dresova sa njegovim imenom. Arsenal je sa ovim produženjem također profitirao, jer Ozil je igrač koji je nosio “desetku” u mnogim velikim klubovima a o uspjesima sa reprezentacijom da i ne govorimo” rekao je Söğüt.

“Na kraju, odluku je donio iz srca. On bi mogao potpisati za bilo koji klub, ali Mesut voli Arsenal. Kada sam mu predstavio sve ponude, on mi je rekao: Ovo je moj dom, ja želim ovdje živjeti.”

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!