NaslovnicaVijestiAGENT POTVRDIO: Bili smo u pregovorima sa Chelseajem, ali on nije želio...

AGENT POTVRDIO: Bili smo u pregovorima sa Chelseajem, ali on nije želio napustiti Juventus!

Agent potvrdio da igrač nije želio otići iz Juventusa na ljetnom prijelaznom roku, tako da se zadržao i borio se za svoje mjesto u startnoj postavi. ‘Bili smo u pregovorima sa Chelseajem, ali on nije želio napustiti Juventus!’  Agent Juventusovog braniča Daniele Ruganija je potvrdio pregovore o transferu u Chelsea tijekom ljeta.

AGENT POTVRDIO

Ipak, internacionalac Italije je želio ostati i boriti se za svoje mjesto u ekipi Massimiliano Allegrija i nikada nije bio zainteresiran za odlazak, prema njegovom zastupniku Davide Torchiji.

“Bio je to vrlo važan zahtjev za pregovore od Chelseaja”, izjavio je Torchia za RMC, citira Calciomercato.

“Juventus je to procijenio i igrač nikada nije namjeravao napustiti Juventus. Njegov je cilj bio da ostane i bori se za mjesto u šampionima Italije.”

Osim što su bili povezani sa Ruganijem na ljeto, nedavno je potvrđeno da je menadžer Chelseaja Maurizio Sarri ostao oduševljen braničem kao dio potencijalnog transfera u siječnju, navodi Corriere dello Sport.

Ipak, ako je igračev agent rekao istinu, onda Chelsea laje na pogrešno drvo i morat će tražiti obrambena pojačanja na drugom mjestu.

Plavci su napravili odličan početak sezone po vodstvom novog menadžera Sarrija, koji je David Luiza vratio u njegovu najbolju formu u obrani, dok se Antonio Rudiger također poboljšao nakon nedosljedne prve sezone u Engleskoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!