NaslovnicaVijestiAgent potvrdio: Emre Mor napušta Borussiju Dortmund ovog ljeta!

Agent potvrdio: Emre Mor napušta Borussiju Dortmund ovog ljeta!

Agent veznjaka Borussije Dortmund Emrea Mora potvrdio je kako će njegov klijent uskoro postati novo pojačanje Intera.

Emre Mor napušta Borussiju Dortmund

Mor, koji može igrati na obje krilne pozicije, te na poziciji ofanzivnog veznjaka, navodno je pristao na petogodišnji ugovor sa talijanskim klubom, a u utorak će biti potvrdgnut ljekarskim pregledima u novom klubu.

Njegov agent Muzzi Ozcan u izjavi za talijanske medije je rekao: “Postigli smo dogovor s Interom. Glasine koje ga povezuju sa odlaskom u Napoli nisu istinite jer klub jednostavno nije zainteresovan za njega.”

Za turskog reprezentativca interes su pokazivali i Roma i Fiorentina, ali po svemu sudeći on će se sljedeće sedmice pridružiti Nerazzurrima.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Mor je u Borussiju Dortmund stigao prošlog ljeta iz danskog Nordsjaellanda za 10 miliona eura, a u 18 nastupa prošle sezone u svim takmičenjima postigao je jedan gol i upisao dvije asistencije.

Mor je jedan od najboljih driblera u klubu iz Dortmunda, te je prošle sezone u Bundesligi imao uspješnost driblinga od 56%, iako je uspio kreirati tek devet prilika za sebe i svoje suigrače.

Inter je ovog ljeta potrošio oko 60 miliona eura na veliki broj pojačanja. U klub su stigli Matias Vecino, Borja Valero, Milan Škriniar, Jens Odgaard, Nicolo Zaniolo i Daniele Padelli.

[su_live_koeficijenti]

[su_cashout]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!