NaslovnicaVijestiAgent potvrdio: Ibrahimović bi uskoro trebao zaigrati u Premier ligi!

Agent potvrdio: Ibrahimović bi uskoro trebao zaigrati u Premier ligi!

Napadač Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović idealno bi se uklopio u Premier ligu, izjavio je njegov agent Mino Raiola.

ibrahimovic

Švedskoj zvijezdi ugovor sa “parižanima” ističe na kraju ove sezone a njegova budućnost za sada je nepoznata. U posljednje vrijeme se povezuje sa povratkom u AC Milan, a sam Ibrahimović je izjavio da bi mogao igrati i u MLS-u, kao i u Kataru.

Njegov agent ipak smatra da bi engleski nogomet bio idealan za njegovog klijenta, te da bi se Ibrahimović odlično uklopio u Premier ligu.

“Volio bih ga vidjeti u Premier ligi. Mislim da se tamo igra nogomet koji njemu odgovara zbog fizičke snage koju posjeduje, te sposobnosti i tehnike. Stadioni sa fantastičnom atmosferom su ono što ga dosta privlači. Teško je sada procijeniti gdje će nastaviti karijeru jer prvi put u životu želi biti slobodan igrač, tako da može otići gdje hoće i raditi što god želi.”

“Imamo dosta ponuda na stolu, ali on još uvijek nije odlučio. Hoće li preći u Englesku? U teoriji to je odlična opcija, ali on će sam o tome odlučiti, jer ima dosta zainteresovanih klubova za njegove usluge.”

Ibrahimović je odbacio mogućnost odlaska iz PSG-a prije isteka ugovora, a Raiola je također potvrdio da 34-godišnjak neće napustiti Park prinčeva u zimskom prijelaznom roku.

“On će sigurno ostati u Paris Saint-Germainu do kraja sezone. Želi ispoštovati ugovor do kraja, a i oni njega žele u klubu. U veoma dobrom odnosu je sa svima u klubu, tako da za sada neće napustiti klub.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!