NaslovnicaVijestiAgent se već sastao sa Perezom: Real kreće po jednog od najboljih...

Agent se već sastao sa Perezom: Real kreće po jednog od najboljih igrača Bayerna

Agent se već sastao sa Perezom. Real Madrid kreće po jednog od najboljih igrača Bayerna i cijele Bundeslige. Robert Lewandowski prošlog ljeta je mogao birati u koji klub će otići, a na kraju je izabrao Bayern, iako je i Real bio zainteresovan.

Agent se već sastao sa Perezom

U Madridu, ipak, ne odustaju od 27-godišnjeg poljskog napadača.

As otkriva da je njegov agent Cezary Kucharski bio na utakmici Reala i Getafea. Osobno ga je pozvao Realov predsjednik Florentino Perez nakon što su Kucharski i Lewandowski odbili prvu ponudu Bayerna za produženje ugovora, koji traje do 2019. godine.

Madriđani pišu da bi Lewandowski dolaskom u Real postao drugi najplaćeniji fudbaler kluba, odmah iza Cristiana Ronalda.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Njegov dolazak u Real je onaj korak u karijeri koji je zamišljao – veliki klub i mogućnost ostvarenja individualnih ciljeva. Poljak je razočaran što nije ušao u TOP 3 u izboru za Zlatnu loptu, ali je svjestan da će mu medijska pokrivenost Reala u budućnosti u tome pomoći”, piše As koji ga najavljuje kao novog napadača Florentinovih Galacticosa.

Prema istom izvoru Lewandowski nije želio doći ranije u Real, jer je Ronaldo bio na vrhuncu. Vjeruje da bi s Garethom Baleom mogao ostvariti puno u Realu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!