NaslovnicaVijestiAgent Sergeja Milinković-Savića otkrio gdje on želi nastaviti karijeru

Agent Sergeja Milinković-Savića otkrio gdje on želi nastaviti karijeru

Agent Sergeja Milinković-Savića Mateja Kežman otkrio je kako postoji veliki interes za veznjaka Lazija, koji se povezuje sa prelaskom u Manchester City, Manchester United i Real Madrid.

Milinković-Savić želi u Real Madrid

Srpski reprezentativac je postigao devet golova u 24 utakmice u Seriji A ove sezone, a sportski direktor njegovog kluba Igli Tare potvrdio je kako su za njega prošlog ljeta odbili ponudu vrijednu čak 70 miliona eura.

[su_bbworld]

Mateja Kežman je u intervjuu za Tuttomercato rekao: “Postoji veliki interes za njega od strane velikih klubova iz Italije, Engleske, Španjolske i Francuske. Ne želim pričati o brojkama, ali zasigurno Sergej ima potencijal da postane najbolji igrač u Europi u narednih nekoliko godina. O transferu ćemo pričati na kraju sezone. Svi smo fokusirani na Lazio koji igra sjajnu sezonu.”

Prije nego što je stigao u Lazio, Milinković-Savića je predstavljao Bernardo Brovarone, koji priznaje kako 23-godišnji veznjak sanja o igranju u Real Madridu.

“Sjećam se da mi je rekao kako mu je najvažnija stvar bila igrati redovno, te nakon dvije godine otići u Real Madrid”, rekao je Brovarone, te nastavio: “Vidjeli ste da je imao ambicije i želju pokazati što može učiniti. Također znam kako su ga dva engleska kluba pratila neko vrijeme.”

[su_bet_builder]

Brovarone dodaje kako će klub koji ga bude htio dovesti na kraju sezone morati platiti barem dvostruko od 70 miliona eura, koliko je Lazio dobio prošlog ljeta za svoju zvijezdu.

“S obzirom na trenutne cifre, Milinković-Savić vrijedi oko 150 miliona eura. Siguran sam da će Lazio dobiti ponude koje neće moći odbiti sljedećeg ljeta. On je pravi veznjak sa kvalitetom, iskustvom i karakterom. Postiže dosta golova i dobar je u izvođenju prekida. Podsjeća me na Pogbu u počecima karijere, iako se manje ‘igra’ sa loptom i ima više snage. On je definitivno spreman za vrhunski klub, bez ikakve sumnje.”

23-godišnjak je ove sezone ukupno odigrao 33 utakmice u svim tkamičenjima, te je postigao 11 golova i podijelio šest asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!