NaslovnicaVijestiAgent zvijezde Intera potvrdio: On odlazi iz kluba ovog ljeta!

Agent zvijezde Intera potvrdio: On odlazi iz kluba ovog ljeta!

Agent veznjaka Intera Evera Banege je potvrdio da je njegov klijent blizu povratka u Sevillu, iz koje je stigao u talijanski klub prošlog ljeta.

Banega se vraća u Sevillu

Argentinski reprezentativac je stigao na Giuseppe Meazzu prošlog ljeta nakon što mu je istekao ugovor sa andaluzijskim klubom, ali po svemu sudeći nakon samo jedne sezone provedene u Italiji igrač će se vratiti u Španjolsku.

Cijena transfera bi trebala iznositi oko 9 miliona eura, a interes za njega je pokazao također i Espanyol.

Banegin agent Marcelo Simonian izjavio je za talijanske medije: “Ever će se 99 posto vratiti nazad u Španjolsku i to za cifru znatno nižu od 13 miliona eura, koja se posljednjih dana spominje u medijima.”

“Dogovor sa klubom je već postignut. Za Banegu je Sevilla uvijek bila i uvijek će biti njegov dom. To nije rekao samo meni, već svima koji su ga to pitali.”

“Imao je priliku igrati u Italiji i sada je napokon shvatio vrijednost svog doma, Seville, gdje se osjeća bolje i gdje ga ljudi cijene.”

28-godišnjak je imao dosta uspjeha u dvije sezone provedene u Sevilli. Pomogao je klubu da u obje sezone osvoji Europsku ligu.

Ipak, statistika pokazuje da je Argentinac imao puno bolju prošlu sezonu u Interu, nego sezonu ranije u Sevilli. Postigao je više golova, upisao više asistencija, kreirao sveukupno više prilika za sebe i svoje suigrače, te imao i bolji omjer tačnih dodavanja.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!