NaslovnicaVijestiAjax dobio veliko pojačanje!

Ajax dobio veliko pojačanje!

Finalist ovogodišnje Lige Europe, nizozemski Ajax, dobio je veliko pojačanje u svojim redovima, povratkom bivšeg igrača, nekadašnjeg nogometaša Reala!

veliko pojačanje

Klub iz Amsterdama dobio je veliko pojačanje. Klaas-Jan Huntelaar odlučio je posljednje godine karijere odigra u domovini. Nekadašnji reprezentativac Nizozemske vratio se u Ajax, za koji je igrao između 2006. i 2008. i osvojio dvije “duple krune”.

[su_no1forfootball]

“Radujem se povratku. Došao sam da osvojim još jednu titulu u Nizozemskoj i da igram u Ligi prvaka”, rekao je Huntelaar.

Iskustvo 33-godišnjeg napadača dobro će doći “kopljanicima” koji su u svibnju igrali protiv Manchester Uniteda finale Lige Evrope sa ekipom čija je prosječna starost bila 22 godine!

“Imao sam lijep odmor. Malo sam radio u teretani, ali sada idem na pravi trening. Vratio sam se, ali bit će mi potrebno malo vremena da se naviknem, ipak je prošlo devet godina otkako sam otišao”, rekao je Huntelaar za Ajaxovu klupsku televiziju.

Najgori transfer ikad: Došao za 25 a otišao za 3 miliona

Transfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker napušta Tottenham, Nainggolan na izlaznim vratima Rome

Poznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Liverpool obara rekord: Jurgen Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za zvijezdu Bundeslige!

Huntelaar je seniorsku karijeru počeo u PSV-u. Kratko je bio na posudbama u De Graafschapu i Apeldoornu. U ljeto 2004. prešao je u Heerenveen, a 2006. je zaigrao za Ajax.

U siječnju 2009. je kao velika zvijezda otišao u Real za obeštećenje od 20 milijuna eura.

Iako je odigrao 20 utakmica, u Madridu se nije snašao i već u kolovozu 2009. je prešao u Milan za 17,75 milijuna eura.

I na San Siru je ostao samo sezonu i u ljeto 2010. u transferu vrijednom 12 milijuna eura prešao je u Schalke. U Gelzenkirchenu je konačno zablistao. Na 240 utakmica za Schalke postigao je 126 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!