NaslovnicaVijestiAkinfenwa poslao poruku nakon što je čuo da više nije najjači

Akinfenwa poslao poruku nakon što je čuo da više nije najjači

Adebayo Akinfenwa – svi ga dobro poznajemo, čovjek ili stijena?

Akinfenwa poslao poruku

Vjerovatno da ne možete naći popularnijeg igača koji igra u drugoj ligi od Akinfenwa.

Pod nadimkom “Zvijer” 33-godišnjak je napadač AFC Wimbledona, ali ima nešto o njemu što se mnogo igrača plaši, a to je njegova snaga. Napadač je poznat po svojoj ogromnoj građi.

Prije početka sezone EA Sports je njegovu snagu ocijenio s ocjenom 98, što je najveća ocjena u toj igri, koji niko ne može nadmašiti.

Akinfenwsa je možda najteži igrač u svijetu nogometa. On ima i onu smiješnu stranu, koja je dosta dobra.

Kada je čuo da ima neko jaču ocjenu od njega na ovoj popularnoj igrici, Akinfenwa je poslao veoma smiješnu poruku EA Sportsu.

“Čuo sam glasine da ima neko jači rejting od mene, pa sam ga morao pronaći, jer to ne ne mogu dopustiti. EA Sports možete li to objasniti, jer možda ću morati ozlijediti Yarnyja“, napisao je Akinfenwa.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!