NaslovnicaVijestiAko ne dovedu Rafinhu, Inter ide po nogometaša Reala!

Ako ne dovedu Rafinhu, Inter ide po nogometaša Reala!

Inter svim silama pokušava dovesti Rafinhu, no Barca traži previše novca, tako da ukoliko ovaj transfer propadne, nerazzurri će pokušati dovesti nogometaša Reala!

Mundo Deportivo tvrdi kako je Barcelona odbila početnu ponudu za Rafinhu od 20 milijuna eura + 3 milijuna eura bonusa od italijanskog kluba, jer Katalonci navodno žele čak 40 milijuna za svog igrača.

Pregovori su zapeli zbog, razumljivo, ogromnog razilaženja ponude i očekivanog obeštećenja, ali sve navodi na to da će se Inter vratiti sa poboljšanom ponudom za 24-godišnjeg Brazilca prije kraja mjeseca, odnosno završetka prijelaznog roka.

[su_no1forfootball]

Ipak, pitanje je hoće li klubovi pronaći zajednički jezik, a teško je vjerovati da su nerazzurri spremni da izdvoje toliku sumu za igrača koji je na Camp Nou u potpunosti u drugom planu.

Klub sa Meazze bi se u tom slučaju okrenuo rezervnoj opciji, Realovom Daniju Ceballosu, koji takođe nije imao značajniju minutažu na Santiago Bernabeu od dolaska iz Betisa.

21-godišnji mladi španjolski reprezentativac je započeo samo dvije utakmice u La Ligi, i teško da bi se nešto moglo značajno promijeniti ubuduće, a Diario As prenosi tvrdnje Tuttosporta, koji navodi da će Inter pokušato da izdejstvuje njegov prelazak na Meazzu.

Alternativna opcija je navodno Tottenhamov Moussa Sissoko, te ostaje da se vidi šta će biti od svega u ovom prijelaznom roku.

[su_no1_for_tennis]

Nakon sjajnog starta sezone, te preuzimanja vodeće pozicije Serie A u jednom trenutku, klub iz Milana je drastično pao u formi. Za pobjedu ne znaju već 5 utakmica, te se nalaze na 3. mjestu, sa samo 3 boda više od petoplasirane Rome.

Do kraja sezone će se izvijesno voditi velika borba za plasman u Ligu prvaka između već pomenutog dvojca i Lazija, koji je na četvrtom mjestu, a momčadi Luciana Spallettija su neophodna pojačanja kako bi na kraju završili među najbolja 4 tima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!