NaslovnicaVijesti"Ako pobijedim na izborima, Ronaldo će biti u Corinthiansu!"

“Ako pobijedim na izborima, Ronaldo će biti u Corinthiansu!”

Bivši predsjednik Corinthiansa Andres Sanchez izjavio je da ukoliko bude ponovo izabran za tu funkciju da će pokušati vratiti legendarnog Ronalda u klub.

Ronaldo će biti u Corinthiansu

Brazilski klub će u februaru dobiti novog predsjednika, a Sanchez, koji je vodio klub u periodu od 2007. do 2011. godine, najavio je kako će se ponovo kandidirati.

Ukoliko bude izabran i dobije svoj drugi mandat u klubu, obećao je kako će u klub vratiti legendarnog napadača.

U intervjuu za brazilske medije, Sanchez je rekao: “Ako pobijedim na izborima, Ronaldo će biti u Corinthiansu!”

Još uvijek nije poznato koju će funkciju bivši brazilski reprezentativac imati u klubu, ali Sanchez je potvrdio da će ta funkcija biti vrlo važna zbog njegovog legendarnog statusa, a mnogi smatraju da je u pitanju funkcija sportskog direktora.

“Funkcija koju će obavljati će biti odabrana kasnije, ali će biti vrlo važna”, rekao je Sanchez.

Legendarni Ronaldo je svoju profesionalnu nogometnu karijeru završio upravo u Corinthiansu 2011. godine, a u klub je stigao tri godine ranije iz AC Milana, te je ukupno postigao 35 golova u 69 nastupa.

“Ronaldo nikad nije bio daleko od ovog kluba. On je osoba koja je uvijek doprinosila i bila vrlo bliska s ovim klubom, djelujući pozitivno na njega. On je vrlo kompetentan u svemu što radi.”

41-godišnjak je u vrlo bogatoj karijeri igrao za velikane kao što su PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid i AC Milan, te osvojio mnoštvo titula, uključujući i dvije titule prvaka svijeta sa reprezentacijom Brazila, 1994. i 2002. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!