NaslovnicaVijestiAko Real prođe dalje - Emery je bivši, a novi trener PSG-a...

Ako Real prođe dalje – Emery je bivši, a novi trener PSG-a bit će…

Momčad iz Pariza izgubila je u Madridu izgubila rezultatom 3-1 u okviru osmine finala Lige prvaka, a trener Unai Emery sada ima težak zadatak – izbaciti ‘kraljevski klub’, a ako to ne uspije on je bivši! Uprava PSG-a ne prašta neuspjehe, a ispasiti u osmini finala Lige prvaka za njih je neuspjeh.

Kada je Unai Emery došao na klupu PSG-a mnogi su rekli da je nedorastao tom zadatku. U osmini finala Lige prvaka Emery i njegova momčad išli su na Luisa Enriquea i njegovu Barcelonu. U prvoj utakmici Emery je pregazio Barcelonu rezultatom 4-0 u Parizu. Nitko nikada nije izgubio takvu prednost iz prve utakmice, ali Emery je to uspio. Poraženi su u Barceloni 6-1 i pravo je čudo da je Emery tada ostao na klupi.

[su_cashout]

Ne samo da je ostao na klupi nego je ove godine dobio dva top igrača – Kyliana Mbappea i Neymara Juniora. Bogati ‘naftaši’ dali su 400 milijuna eura za 2 igrača i ispadanjem u osmini finala Liga prvaka Unai Emery gotovo pa sigurno bio bi bivši. On trenutno uvjeren u prolaz i upozorava ‘kraljeve’: “Vi znate da dolazite u Pariz, ali nemate pojma šta vas čeka.”

Mediji u Francuskoj znaju šta njega čeka ako Ronaldo i društvo dođu u Pariz i odu sretni nazad u Španjolsku. Uprava PSG-a navodno je već imala razgovore s potencijalnim nasljednikom Emeryja. Kako piše katalnoski Sport Luis Enrique uslikan je na letu Qatar Airways-a na letu za Dohu gdje se sastao sa predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem.

[su_bonus]

Luisa Enriquea donedavno su povezali sa Chelseajem, no uprava momčadi iz Londonu odlučila je dati novu priliku Antoniju Conteu. Enrique ima sjajan odnos sa Neymarom kojeg je trenirao u Barceloni gdje su zajedno osvojili trostruku krunu 2015. godine. Osim Neymara Enrique je trenirao i Dani Alvesa. Luchova Barca igrala je sličan nogomet kao današnji PSG u formaciji 4-3-3 sa sjajnim trojcem naprijed, u Barci Neymar, Messi, Suarez, a u PSG bi imao Neymara, Mbappea i Cavanija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!