NaslovnicaVijestiALVARO MORATA OBJASNIO: "Slavit ću ako postignem gol, ali..."

ALVARO MORATA OBJASNIO: “Slavit ću ako postignem gol, ali…”

Alvaro Morata objasnio navijačima da će slaviti ukoliko postigne gol protiv Juventusa! Bivši napadač Chelseaja i sadašnja zvijezda Atletico Madrida je za AS govorila u intervjuu pred utakmicu sa bivšim klubom u Ligi prvaka.

ALVARO MORATA OBJASNIO

Napadač Atletico Madrida je govorio za AS prije prve utakmice protiv Juventusa: “Naš glavni cilj je da odigramo dobru utakmicu i ostvarimo dobar rezultat.”

“Ovo mora biti učinjeno i u uzvratnoj utakmici, jer znamo da Juventus igra dobro kod kuće i prilično ih je teško pobijediti pred domaćim navijačima.”

“Nismo bili sretni što su nas je izvukla Stara dama. Oni su favoriti za pobjedu u ovom susretu i to je velika odgovornost za njih.”

“Međutim, mi smo svjesni toga i svjesni smo koliko možemo pokazati.”

Kada su ga pitali da li će slaviti, ukoliko postigne gol protiv Juventusa, kluba u kojem je proveo dvije sezone, Alvaro Morata je rekao:

“Moram slaviti svoj prvi gol sa Atletico Madridom, pogotovo ako ga postignem kod kuće pred domaćim navijačima. Ali, bit će potpuno druga priča kada dođem u Torino, gdje ne bi slavio iz poštovanja prema navijačima Juventusa.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!