NaslovnicaVijestiAko Zidane ostane na klupi Reala i sljedeće sezone, 28-godišnja zvijezda će...

Ako Zidane ostane na klupi Reala i sljedeće sezone, 28-godišnja zvijezda će otići u Premier ligu

Suigrači Gareth Balea vjeruju da će on napustiti Real Madrid ako Zinedine Zidane ostane u klubu, navodi se u izvješćima. Daily Mirror tvrdi da su njegove kolege iz Real Madrida uvjerene da se on želi vratiti u Premier ligu, ali samo ako Zidane ostane na Bernabeu i sljedeće sezone.

Ako Zidane ostane

Razumljivo je daće Velsov rekordni strijelac radije ostati u Španjolskoj, ali prisutnost francuske legende bi to mogla otežati.

Gareth Bale je započeo samo 17 utakmica na svim natjecanjima za Real Madrid ove sezone sa ozljedama koje su glavni krivac njegove male minutaže.

Međutim, Marca je ovog tjedna izvijestila da je Zinedine Zidane razočaran nedavnim nastupima Gareth Balea, dok pokušava da dobije ono najbolje iz bivšeg igrača Tottenhama.

[su_watch_live_football]

Izvješće sa Mirrora nastavlja tako što sugerira da Manchester United pažljivo prati stanje Velšanina, nakon nekoliko mjeseci glasine koje tvrde da će ga upravo Crveni vragovi vratiti u Englesku na ljetnom prijelaznom roku.

Mediji navode da će Real Madrida zadovoljiti ponuda u iznosu od 90 milijuna funti za Garetha Balea, dok pokušavaju obnoviti momčad koja je pretrpjela razočaravajuću sezonu.

Trenutačno su 15 bodova iza lidera Barcelone u utrci za naslov Primere, dok bi mogli da spase svoju sezonu sa eventualnim osvajanjem Lige prvaka po treći put zaredom.

[su_no1forfootball]

Zinedine Zidane je sve pod većim pritiskom, tek treba vidjeti hoće li Francuz ostati i sljedeće sezone na Bernabeu, a ako se to desi, Velšanin bi mogao biti na putu za Premier ligu.

Gareth Bale je u Real Madrid došao 2013. godine za rekordnu sumu od 85.3 milijuna funti, što je oborilo Cristiano Ronaldov rekord od 80 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!