NaslovnicaVijestiAlarmantno stanje u Manchesteru: Paul Pogba "dobio" NOŽ U LEĐA?!

Alarmantno stanje u Manchesteru: Paul Pogba “dobio” NOŽ U LEĐA?!

Stvari koje se događaju na Old Traffordu nikako ne idu na ruku najvećoj zvijezdi i najskupljem igrači Uniteda, Paulu Pogbi. Ove sezone Francuz je već nekoliko puta došao u sukob s trenerom Joseom Mourinhom, koji ga je optužio za loše igre, a Pogba je zbog svega toga nezadovoljan svojim statusom u momčadi.

paul Pogba "dobio

Portugalski stručnjak ima preko glave arogantnog ponašanja Paula Pogbe te ga je spreman prodati na  ljeto. Uz odgovarajuću naknadu za transfer, naravno.

Ali Mourinho nije jedini koji ima problem sa Pogbom. Daily Mail da jetvrdi da je većina igrača Uniteda u sporu sa Pogbom, te da su svi stali na stranu Josea Mourinha, te da ne žele Pogbu u ekipi.

>> Evo kako je Fabregas reagovao na odlazak Wengera iz Arsenala

O Pogbi u Uniteda vlada mišljenje da je previše umišljen te da želi biti u središtu pažnje cijelo vrijeme. Većina njegovih suigrača misli da se ponaša kao razmaženo dijete. Zanimljivo je da su se samo stariji igrači okrenuli protiv Pogbe, ali u posljednjih nekoliko tjedana njegov prijatelj Romel Lukaku također mu je okrenuo leđa. Navodno je upravo Pogba nagovorio Lukakua do dođe u United a ne Chelsea. Slično su postupili i Jesse Lingard i Marcus Rashford koji ne žele zbog Pogbe ući u sukob sa trenerom.

[su_bonus]

Zbog toga se Pogba nedavno počeo družiti sa novom skupinom nogometaša koju čine: Anthony Martial, Marouane Fellaini i Joel Pereira. Kako sada stvari stoje Martial i Fellaini će najvjerojatnije napustiti Old Trafford na ljeto, te bi Pogba mogao ostati usamljen u svlačionici.

Šta će se desiti sa Pogbom, ostaje pitanje. Jedno je jasno – Francuzu je ostalo još sasvim malo vremena da uvjeri Mourinha da je pravi igrač za United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!