NaslovnicaVijestiTko je bolji, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi? Ronaldinho odgovorio na briljantan...

Tko je bolji, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi? Ronaldinho odgovorio na briljantan način!

Iako Lionel Messi i Cristiano Ronaldo više ne nastupaju u istoj ligi, ne nazire se kraj raspravama oko toga tko je bolji od njih dvojice.

Ronaldinho smatra da je Messi bolji

Portugalac je ranije ovog ljeta nakon devet nevjerovatnih godina napustio Santiago Bernabeu, te otišao u Juventus u transferu vrijednom 100 miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, još uvijek se nije u potpunosti prilagodio na novo okruženje. U tri do sada odigrane utakmice u Seriji A  nije uspio postići niti jedan gol, iako je uputio čak 23 udarca, što dovoljno pokazuje koliku želju ima da postigne prvijenac u dresu novog kluba. S druge strane, Messi je puno bolje krenuo u novu sezonu. Naime, Argentinac je u tri utakmice u La Ligi postigao četiri gola i podijelio dvije asistencije, te je trenutno vodeći strijelac i asistent lige.

Kada se uspoređuju njih dvojica, argumenti za one koji smatraju da je Ronaldo bolji su njegov naporan rad kojim je postigao sve u karijeri, kao i to da je kompletniji od Messija, dok argumenti onih koji su na strani Argentinca su da je on prirodni talenat. Odgovor na pitanje tko je bolji od njih dvojice dao je i legendarni Ronaldinho, koji je imao priliku dijeliti svlačionicu s Messijem u počecima njegove karijere na Camp Nouu.

Naime, upitan od strane novinara tko je bolji po njegovom mišljenju, Brazilac je dao briljantan odgovor: “Messi je najbolji u povijesti, bez ikakve sumnje. Nitko nije učinio ono što on čini, nadam se da će igrati još 20 godina. Svi koji vole nogomet voljeli bi ga gledati još dugo, jer kada ode nitko ga neće moći zamijeniti. Za mene nije poenta u tome tko je kompletniji, već je to stvar osobnog ukusa. Ja preferiram Messijev stil. Ronaldo je kompletan, ima sve što mu je potrebno, ali isto to ima i Messi.”

Iako je igrao sa nekim od najboljih igrača u povijesti nogometa, Ronaldinho je priznao kako postoji jedan igrač sa kojim bi volio da je igrao u svojoj fenomenalnoj karijeri: “Postoji mnogo igrača sa kojima bih volio da sam igrao, Coutinho je jedan od njih. Iniesta i on su sjajni igrači, svaki ima svoj stil igre, ali mislim da će Coutinho biti jedno od velikih imena u svjetskom nogometu. Već i jeste, ali će postati još bolji.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!