NaslovnicaVijestiEden Hazard otkrio zašto se oprostio od nogometa u 32. godini

Eden Hazard otkrio zašto se oprostio od nogometa u 32. godini

Nedavno je EDEN HAZARD šokirao sportski svijet objavom o završetku svoje izvanredne igračke karijere. Vijest je stigla putem njegovog Instagram profila, gdje je ovaj Belgijac proslavio svoj odlazak u mirovinu. Dok je ostavio neizbrisiv trag u povijesti Chelseaja i donio brojne uspjehe tom klubu, njegova avantura u Real Madridu, za koju je španjolski div platio impresivnih 115 milijuna eura 2019. godine, ostaje označena kao jedan od najvećih neuspjeha u povijesti tog kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U intervjuu za belgijski list L’Avenir, EDEN HAZARD je detaljno objasnio motive koji su ga naveli na donošenje odluke o završetku svoje karijere. “Od početka sam isticao da ću okončati svoju nogometnu avanturu čim prestanem osjećati istinsku radost na terenu. Nikada nisam želio igrati samo zbog novca. Na kraju sam izgubio strast prema treninzima i igri. Odluka mi je stoga došla prirodno”, izjavio je ovaj belgijski virtuoz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!