NaslovnicaVijestiAlex Bergantinos otkrio što mu je Fernando Torres rekao u bolnici

Alex Bergantinos otkrio što mu je Fernando Torres rekao u bolnici

Alex Bergantinos otkrio što mu je Fernando Torres rekao u bolnici. Iako je Fernando Torresova ozljeda sinoć izgledala vrlo grozno i strašno, Alex Bergantinosu nije bila namjera da pošalje napadača Atletico Madrida u bolnicu.

Alex Bergantinos otkrio

Deportivo La Corunin branič je došao Torresu sa leđa i zaslužio je žuti karton za to, ali nije mogao predviditi da će nokautirati svog protivnika sekundu kasnije.

Torres je sličio krpenoj lutki dok mu je glava udarala od travnjak, njegovi suigrači su sa suzama u očima bili vrlo zabrinuti za njegovo stanje, a reakcija pri njegovom padu je sve rekla. Suigrači su reagirali vrlo brzo nakon što su vidjeli da je napadač progutao svoj jezik.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Torres je odveden u obližnju bolnicu i podvrgnuo se skenovima lobanje i kralježnice. Srećom rezultati su bili jasni, gdje je Atletico dodao da napadač nije pretrpio nikakve promjene na traumatske ozljede.

Bergantinos je zatim otišao u bolnicu, naravno nakon što se utakmica završila 1-1, kako bi se izvinuo i bio siguran da je Španjolac dobro.

Fer plej u obrambenom veznjaku. Nije znao kako će Torres reagirati nakon što je vidio osobu odgovornu za njegovo stanje – iako možda nenamjerno – poslao ga je u bolnicu. Moguće je da nisu ni znali da je španjolski napadač bio svjestan kada je Alex odlučio da posjeti svog zemljaka.

[su_euro_soccer_bonus]

Srećom za Bergantinosa, Torres nije bio ljut na njega zbog tog duela.

“On je vrlo dobro i vrlo je sretan”, rekao je Bergantinos. “Oni su mu rekli kako je i on je to savršeno razumio.”

Alex Bergantinos otkrio što mu je Torres rekao u bolnici

Zatim je Alex Bergantinos otkrio što mu je Torres rekao u bolnici.

“Rekao mi je da budem miran i da se ovakve stvari događaju. Rekao mi je da se tako nešto dogodilo i prije mnogo godina.”

“Bio je miran, pa čak i nasmijan. Sjeća se da smo imali utakmicu i ostalih stvari, ali nije se sjećao ničega oko našeg sudara.”

Srećom on je, kako se čini u redu. Moglo se završiti mnogo gore za bivšeg igrača Liverpoola i Chelseaja koji je na twitteru potvrdio da je dobro.

“Puno hvala (svima što su se brinuli za mene) i za poruke ohrabrenja”, napisao je Torres. “Nadam se brzom povratku!”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!