NaslovnicaVijestiAlex Iwobi impresionirao Thierry Henryja, otkrio je Jamie Redknapp

Alex Iwobi impresionirao Thierry Henryja, otkrio je Jamie Redknapp

Alex Iwobi impresionirao Thierry Henryja, otkrio je Jamie Redknapp. Jamie Redknapp otkrio je da se Thierry Henry divi Arsenalovom mladom igraču, Alex Iwobiju. Krilni igrač je postigao svoj prvi gol za klub u subotu u pobjedi protiv Evertona od 2-0.

Alex Iwobi impresionirao

Arsene Wenger se odlučio za 19-godišnjaka ispred Theo Walcotta u utakmici Lige prvaka protiv Barcelone, koju su izgubili, ali vrlo zanimljiva sedmica nogometa je iza nas.

Njegovi nastupi su uhvatili pažnju Redknappa i Henryja, koji su kasnije imali samo riječi hvale za omladinca iz Arsenala u odnosu na njegove saigrače.

“Radio sam na Saturday Night Football emisiji sa Thierry Henryjem, kada smo došli na temu za zvijezdu utakmice za Arsenal, Alexa Iwobija”, napisao je Redknapp u svojoj Daily Mail kolumni.

[su_euro_soccer_bonus]

“Thierry, koji je radio sa 19-godišnjakom, rekao je da je njegova najimpresivnija stvar, njegov stav. To je ono što ga izdvaja.”

“Iwobi igra sa osmijehom na licu, on nikada nije kasnio na treninge i savjestan je mladić. Možda će te očekivati to za svakog mladog igrača, ali to nije slučaj u modernom fudbalu.”

“To je razlog zašto on zaslužuje to što je dobio prošle nedelje. Kakav tjedan je to bio – početak protiv Barcelone na Nou Campu i gol u svom prvom startu u Premier ligi protiv Evertona na Goodison parku. To ne bi moglo da bude još bolje nego što jeste za ovog mladića.”

“On ima brzinu, on je atletičar i izgleda kao buduća zvijezda Arsenala. Također morate reći da su ga njegovi nastupi gurnuli naprijed pored još nekih velikih zvijezda.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!