NaslovnicaVijestiAlexandre Pato indirektno otkrio gdje nastavlja karijeru

Alexandre Pato indirektno otkrio gdje nastavlja karijeru

Nakon što je transfer u Liverpool pao u vodu, čini se kako je Alexandre Pato pred potpisom za velikog rivala Redsa, a sve to Brazilac je otkrio putem svog računa na Instagramu.

OIR_resizer

Chelsea se opasno zainteresirao za bivšeg napadača AC Milana, a uprava Corinthiansa na 26-godišnjaka ne računa u predstojećoj sezoni.

Špekulacije su započele nakon što je Pato bio u Londonu te se družio sa igračem Chelseaja i svojim sunarodnjakom Willianom, a nakon svoje objave na Instagramu, prelazak na Stamford Bridge mogao bi se dogoditi ubrzo.

Iako 26-godišnjak nije direktno rekao kako prelazi u Chelsea, očekuje se kako će Brazilac potpisati za Plavce.

Mnogi se pitaju hoće li se Pato uspjeti nametnuti u Premier ligi nakon svega što se dogodilo proteklih godina.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!