NaslovnicaVijestiAlexandre Pato nije ni svjestan da je otkrio gdje nastavlja karijeru

Alexandre Pato nije ni svjestan da je otkrio gdje nastavlja karijeru

Alexandre Pato već je ranije dao naslutiti gdje će nastaviti karijeru, a sada je možda sve otkrio iako toga možda nije ni svjestan. Naime, Brazilac od danas putem Instagrama prati službenu stranicu Chelseaja.

OIR_resizer

Pato, koji je umiješan u vjerojatno najveću transfer sagu ovog zimskog prijelaznog roka, možda je upravo ‘priznao’ kako će Chelsea biti njegov sljedeći klub.

Portugalski klub Sporting također je ranije ovog tjedna potvrdio kako pregovaraju sa bivšim igračem AC Milana, a interes su još pokazali Liverpool i Chelsea.

Pato želi isključivo u Premier ligu, tako da Sporting nije opcija, a Liverpool je otpao – stoga je jedina realna opcija Chelsea.

Iako još uvijek ništa službeno nije potvrđeno, biti će zanimljivo vidjeti kako će Brazilac u bliskoj budućnosti igrati pod kormilom trenera Guusa Hiddinka.

Pravo je pitanje isplati li se Chelseaju kupiti Pata, koji ima čestih problema sa ozljedama.

Evo i dokaza koji pokazuje kako Pato od danas prati Chelsea na Instagramu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!