NaslovnicaVijestiAlexandre Pato stigao u London, očekuje se i službena potvrda Chelseaja!

Alexandre Pato stigao u London, očekuje se i službena potvrda Chelseaja!

Saga oko prelaska napadača Corinthiansa Alexandrea Pata je skoro okončana, jer je Brazilac danas stigao u London, a potvrda transfera u Chelsea se očekuje u toku dana.

alexandre pato

26-godišnjak je u posljednje vrijeme predmet mnogih špekulacija vezanih za njegov prelazak u klub iz zapadnog Londona, a tim špekulacijama se konačno nazire i kraj nakon što je Pato danas uslikan na londonskom Heathrow aerodromu.

Igrač Corinthiansa, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sao Paulu je očarao mnoge ljubitelje nogometa svojim nastupima, a sada će dobiti novu priliku da igra u Europi, nakon što je napustio AC Milan 2013. godine usljed niza ozljeda koje su mu skoro ugrozile karijeru.

Nakon što je uočen na Heathrow aerodromu danas, Pato je odgovarao na pitanja novinara, te je potvrdio da je na pragu prelaska u Chelsea.

“Veoma sam sretan, došao sam ovdje ispuniti svoj san. Chelsea je moj novi dom, zahvaljujem im na podršci. Također bih se zahvalio i svojim fanovima na podršci koju su mi uputili na Instagramu, Twitteu i Facebooku”, rekao je Pato.

“Moram igrati. Ne znam što još da kažem jer sam tako sretan. Jedva čekam upoznati sve igrače i nove prijatelje. Zaista želim igrati za Chelsea.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!