NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez donio odluku o svojoj budućnosti: Wenger ima veliku dilemu u...

Alexis Sanchez donio odluku o svojoj budućnosti: Wenger ima veliku dilemu u svojim rukama

Arsene Wenger ima malu dilemu u svojim rukama kako se približavamo siječnju. Držati Mesut Ozila i Alexis Sancheza u Arsenalu do ljeta ili ih prodati u siječnju i zaraditi novac? Sanchez sigurno zna što želi učiniti.

Alexis Sanchez donio

Oxlade Chamberlain je prodan u Liverpool, ali Ozil i Sanchez su se zadržali unatoč tome što nisu potpisali nove ugovore. Sanchez je gotovo prodan u posljednjem danu ljetnog prijelaznog roka, ali Topnici su bili zabrinuti da bi mogli ostati bez igrača na njegovoj poziciji.

Ranije ovog tjedna Wenger je priznao da bi, umjesto da ovaj dvojac ode u slobodnom transferu na kraju sezone, mogao bi se odlučiti da ih proda za novac kada se prijelazni rok otvori u siječnju.

Prema pisanju Mirrora, bivši igrač Barcelone zna što želi učiniti. Unatoč interesu Manchester Uniteda i PSG-a, u izvješću se navodi da se 28-godišnjak želi preseliti u Manchester City i postaviti ih u vrlo dobru poziciju.

Zbog ugovora koji mu ističe na kraju sezone i sa samo jednim klubom klubom za koji je Sanchez zainteresiran, Arsenal bi možda morao biti prisiljen da ga proda za samo 20 milijuna funti.

[su_bonus]

Pep Guardiola je navodno zainteresiran ako mogu potpisati igrača kao što je Alexis za takvu naknadu, ako ništa čekat će do kraja sezone. Veliki pad cijene sa onih 60 milijuna funti koje je City ponudio u kolovozu.

Nije baš kao da City treba Sancheza u ovom trenutku. Oni se nalaze na vrhu tabele Premier lige, a Sergio Aguero i Gabriel Jesus su vjerojatno nastrašniji napad u Premier ligi.

Ostatak lige će biti u ozbiljnoj nevolji ako Guardiola dovede Čileanca u svoje redove.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!