NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez izabrao klub u kojem želi nastaviti karijeru

Alexis Sanchez izabrao klub u kojem želi nastaviti karijeru

Napadač Arsenala Alexis Sanchez izabrao klub u kojem želi nastaviti svoju nogometnu karijeru. Naime, prva opcija je bio Manchester City, ali je odustao od toga.

Sanchez izabrao klub

Čileanac bi sada volio kada bi otišao u Real Madrid. Kraljevski klub u januaru planira dovesti par jakih pojačanja, jer su sezonu užasno počeli.

Prošlog ljeta Alexis Sanchez je umalo otišao u Manchester City, međutim u posljednji čas nije došlo do realizacije transfera, te Čileanac sada želi u redove kraljevskog kluba.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako prenose mediji on želi igrati u La ligi, koju odlično poznaje, jer je ranije nastupao za ekipu Barcelone, Sanchez je u dresu Barce odigrao 88 utakmica, te postigao 39 golova,

Spreman je i na manju platu samo kako bi osigurao odlazak na Santigao Bernabeu, prenose mediji iz Engleske.

Alexisu ugovor ističe na ljeto, a novi ugovor vjerovatno neće htjeti potpisati. Arsenal će pristati da proda Sancheza za ‘samo’ 30 miliona funti.

Za Sncheza se najviše interesuje PSG-a, koji čak nudi novac i Draxlera zajedno u paketu. Baš zbog ove situacije treneru Arsenala Wengeru najviše i odgovara ova opcija, zbog toga što bi dobio fantastičnog Nijemca.

“Mi imamo svoju psihologiju u Arsenalu, ako ne želiš biti u klubu onda doviđenja. Stisnemo jedan drugom ruku na kraju, jer to ljudi čine”, rekao je Tony Adamas, te nastavio:

[su_basketball_live_streaming]

“Oduvijek sam volio takav sistem rada, to je jednostavno. Ako igrač više ne želi biti u klubu, pokušajte dobiti što više novca za njega i pustiti te ga da ide, te dovedite nekog ko želi biti u klubu. Neko ko će dati sve od sebe za klub i navijače.”

Što se tiće Arsenala veoma je zanimljiva situacija između Wengera i Lacazetta.

“Laccazzett je do sada zabio šest golova, dva puta više od bilo koga u momčadi Arsenala. On treba skupiti hrabrosti i pitati Wengera u čemu je problem”, reko je legendarni napadač Alan Shearer, te nastavio:

“Ispred Laccazzetta opet igra Alexis Sanchez, igrač koji odbio produžiti svoju vjernost klubu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!