NaslovnicaVijestiNAPUŠTA OLD TRAFFORD!? Evo u koji klub želi otići Alexis Sanchez u...

NAPUŠTA OLD TRAFFORD!? Evo u koji klub želi otići Alexis Sanchez u zimskom prelaznom roku!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda su spremni prodati jednu od najvećih zvijezda u zimskom prelaznom roku, a riječ je o Alexisu Sanchezu, koji navodno želi karijeru nastaviti u redovima francuskog giganta Paris Saint-Germaina.

Sanchez želi u PSG

Čileanski reprezentativac je na Old Trafford stigao početkom ove godine iz Arsenala, kao direktna zamjena za Henrikha Mkhitaryana, koji je otišao u London.

[su_bet365_koeficijenti]

On trenutno zarađuje nevjerovatnih 400,000 funti tjedno u dresu ‘Crvenih vragova’, ali tu cifru ne opravdama na terenu, s obzirom da je postigao tek četiri gola na ukupno 26 nastupa u svim takmičenjima. Pored toga, navodno je i u svađi sa trenerom Joseom Mourinhom, koji ga u posljednjih nekoliko tjedana nije ni uvrštavao na listu pozvanih igrača za utakmice. 29-godišnjak je već u prošlom zimskom prelaznom roku želio otići u Paris Saint-Germain, ali Parižani nisu mogli poslati ponudu za njega zbog financijskog fair-playa, nakon što su potrošili ogromne cifre na transfere Neymara i Kyliana Mbappea.

Međutim, kako pišu engleske novine Mirror, predstavnici Čileanca trenutno ponovo razmatraju mogućnost transfera na Park prinčeva, a u Unitedu ne bi imali ništa protiv toga. Glavni problem kada je u pitanju njegova prodaja je velika plata koju zarađuje, a PSG je jedan od malog broja klubova koji bi mu mogli ponuditi sličnu cifru.

Sanchez je propustio susret protiv Juventusa ranije ovog tjedna u Ligi prvaka zbog navodne povrede, te nije poznato da li će nastupiti u nedjelju protiv Evertona. ‘Crveni vragovi’ su u utorak poraženi rezultatom 1-0, a jedini gol na utakmici je postigao Paulo Dybala. To je timu Josea Mourinha bio čak treći poraz u posljednjih šest utakmica, u kojima su slavili samo jednom, te dva puta odigrali neriješeno. Trenutno se nalaze na razočaravajućem desetom mjestu u Premier ligi sa samo 14 osvojenih bodova nakon devet odigranih kola, već devet manje od vodećeg Manchester Cityja, te drugoplasiranog Liverpoola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!