NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez najbliže prelasku u Bayern

Alexis Sanchez najbliže prelasku u Bayern

Alexis Sanchez najbliže prelasku u Bayern

Nogometaš Arsenala Alexis Sanchez nalazi se slatkim mukama jer na ljeto može birati jednu od četiri ponuda: Bayernovu, Interovu, Manchester Cityja i PSG. Sanchez je ipak najbliže prelasku u München i to na nagovor suigrača iz čileanske reprezentacije Artura Vidala, prenosi francuski list Le Parisien.

najbliže prelasku

Njemu ugovor s Arsenalom istječe u lipnju 2018. godine, nema namjeru stavi paraf na novu suradnju, zbog čega je klub iz Londona prinuđen da ga se odrekne ovog ljeta. Sanchez je ranije najavio da skoro sigurno odlazi iz Arsenala na kraju sezone.

“Za mene ova sezona nije bila dobra, došao sam u Arsenal zbog titula i razočaran sam jer nismo u toj poziciji. Veliki igrači moraju da osvajaju trofeje u Ligi prvaka i titule u prvenstvima.”, rekao je Sanchez.

>>Rooney bi ostao u Manchester Unitedu, ali pod jednim uslovom

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Arsenal je 2014. godine doveo Sancheza iz Barcelone za 38 milijuna eura, a sada traži samo dva milijuna više.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!