NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez napokon donio odluku o svojoj budućnosti

Alexis Sanchez napokon donio odluku o svojoj budućnosti

Alexis Sanchez napokon donio odluku o svojoj budućnosti. Alexis Sanchez je dao intervju za čileanske novine Publimetro u kojem je potvrdio da ne želi napustiti Arsenal dok mu ugovor ne istekne, a ugovor traje do 2018. godine.

Alexis Sanchez napokon

“Sretan sam u Londonu, a nadam se da neću otići do isteka ugovora”, rekao je Sanchez.

No, Sanchezove riječi se mogu protumačiti i na drugi način po navijačima Topnika, ‘Chelsea dođi po mene’, tako su neki navijači to protumačili, što je zaista bizarno na neki način. Sve što sada Sanchez kaže, to se potpuno okrene protiv njega i kritike počinju.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Arsenalov napadač je dodao: “Želim ostati u pobjedničkoj momčadi i nastaviti igrati u istom gradu. Želim igrati u timu koji ima aspiracije.”

Chelsea, koji je na putu da osvoji svoj drugi naslov prvaka u tri sezone, su pobjednički tim. Arsenal koji nije bio prvak od 2004. godine, trenutno sjedi na šestom mjestu na tabeli.

I premda je Sanchez bio u sjeni Lionel Messija, on je bio dio pobjedničke kulture u Barceloni.

Arsenal će teško bez Alexisa

Zamjena Sancheza, ukoliko napusti Arsenal, će biti gotovo nemoguć zadatak za Arsene Wengera, on bi navodno trebao da nastavi ulogu Arsenalovog menadžera i sljedeće sezone. Teško je zamisliti gdje će Topnici biti ako im Čileanac, koji je glava i ramena tima ove sezone, ode sa Emiratesa.

[su_euro_soccer_bonus]

Sanchez je postigao 22 gola u svim natjecanjima. On je jedini igrač u momčadi koji je postigao dvocifren broj golova.

Sanchez je donio odluku o svojoj budućnosti

Ako Arsenal želi da ima bilo kakve šanse za naslov sljedeće sezone, oni će morati da zadrže Alexisa. No, prema Telegraphu, Čileanac je već odlučio da odlazi.

Također pročitajte: Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Novine tvrde da je Sanchez na vrhu transfer liste Chelseaja i da je to klub kojem on želi da se pridruži. On navodno vidi Antoine Contea kao ‘savršenog’ trenera za rad – a Plavci su uvjereni da mu mogu ponuditi ono što on traži.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!