NaslovnicaRusija2018NovostiIzbornik učesnika SP u Rusiji ne zna ko je Eden Hazard!

Izbornik učesnika SP u Rusiji ne zna ko je Eden Hazard!

Zvuči nevjerovatno, ali izbornik učesnika SP u Rusiji ne zna ko je Eden Hazard, jedna od najvećih zvijezda predstojeće smotre najboljih svjetskih reprezentacija.

Kostarikanci su uspjeli prvi stići do vodstva, ali je trijumf rezultatom 4:1 ipak slavila Belgija. Imala je Belgija na samom startu meča odličnu priliku preko Edena Hazarda, ali je njegov šut uspjela blokirati protivnička odbrana.

Nakon perioda nešto mirnije igre, Kostarika uspijeva šokirati domaćine. Jedan fudbaler Belgije je pokušao izbaciti loptu iz svog kazenog prostora, ali ona dolazi do Bryana Ruiza koji u 24. minuti sjajnim udarcem pogađa za prednost Kostarike.

[su_no1forfootball]

Ipak, nije se dugo čekalo na odgovor Belgijanac koji do poravnanja stižu već u 31. minuti kada Mertens koristi odličnu asistenciju Edena Hazarda i pogađa za 1:1.

Uspjeli su domaći prije odlaska na odmor stići po preokreta. Igrala se 42. minuta kada je Mertens uputio odličan centaršut, a Lukaku pogodio za 2:1.

Vodstvom Belgije od 2:1 se otišlo na odmor, a onda Lukaku nakon pet minuta igre u drugom dijelu pogađa za vodstvo domaćih od 3:1. Isti igrač je u 64. minuti odlično asistirao Batshuayiju za konačnih Belgija – Kostarika 4:1.

Hazard je protiv Kostarikanaca igrao do 70. minuta, kada je izmijenjen, a do tog trenutka je pravio dosta problema protivničkoj odbrani i zabilježio jednu asistenciju.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Onaj sa brojem 10 nam je pravio dosta problema, ne znam kako se zove”, rekao je izbornik Kostarike Oscar Ramirez poslije utakmice.

U javnosti se nedavno pojavila i vijest da upravo pomenuti izbornik nedavno nije znao da nabroji ni jednog fudbalera Švicarske, protivnika njegove zemlje u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kostarika se na Svjetskom prvenstvu takmiči u grupi E sa Srbijom, Švicarskom i Brazilom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!