NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez ostaje u Arsenalu, ali pod jednim uvjetom

Alexis Sanchez ostaje u Arsenalu, ali pod jednim uvjetom

Alexis Sanchez ostaje u Arsenalu, ali pod jednim uvjetom. Budućnost Alexis Sancheza u Arsenalu je jedno od najvažnijih tema u Premier ligi u novoj godini.

Alexis Sanchez ostaje

Nakon što je upleten ugovornu sagu sa suigračem Mesut Ozilom od prošle godine – s ugovorima oba igrača koji dolaze će isteći u ljeto 2018. godine – brojni vrhunski klubovi su povezani sa uslugama Čileanca.

PSG i Juventus su dva favorita za potpis južnoameričkog napadača, no Topnici očajnički žele da ga zadrže – osobito Sancheza, koji je privukao mnogo interesa.

Međutim, 28-godišnjak tek treba prihvatiti ugovor vrijedan 250.000 funti tjedno, no on i dalje odlaže svoju budućnost na Emiratima.

[su_euro_soccer_bonus]

Sanchez se dokazao kao najbolji igrač Topnika otkako je došao iz Barcelone za 35 milijuna funti u 2014. godini i Arsenal se nada da će igrač ostati u Londonu.

Jedna od ponuda iz Londona dolazi iz Chelseaja, koji žele da dovedu južnoamerikanca kako bi pojačali svoju momčad prije povratka u Ligu prvaka sljedeće sezone.

No, unatoč tome, Sanchez je spreman ublažiti strahove navijača Arsenala, gdje je nagovijestio da će ostati još jednu sezonu u klubu, s tim da klub ispuni jedan vrlo važan uvjet.

Sanchez zahtijeva od Arsenala da pokaže ambiciju

Napadač je rekao da je spreman da ostane na Emiratima, unatoč nesigurnoj budućnosti Arsene Wengera i nemirnim navijačima, pod uvjetom da Arsenal pokaže ambiciju u ljetnom prijelaznom roku.

Sanchez želi da klub izađe na tržište i dokaže se u ljetnom prijelaznom roku, a zatim uhvati par velikih imena i pokaže da ima namjere da se bori za titule.

Rio Ferdinand upozorio Jose Mourinha: To je vrlo opasno Jose, ne smiješ se tako ponašati

Ukoliko Topnici ispune zahtjeve čileanca, to bi značilo produljenje ugovora sa klubom iz sjevernog Londona, ili će se oni suočavati sa njegovim odlaskom i potencijalnim prelaskom u Chelsea u potpuno besplatnom transferu pri isteku ugovora.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!