NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez preuzeo novi broj dresa u Arsenalu

Alexis Sanchez preuzeo novi broj dresa u Arsenalu

Arsenal je danas predstavio svoje nove domaće dresove za sezonu 2016/17, a uz to je i Alexisu Sanchezu dodijeljen novi broj.

Alexis Sanchez preuzeo novi broj dresa

Nakon što je nosio dresove sa brojem 17 otkako je stigao iz Barcelone 2014. godine, Čileanac je iskoristio odlazak Tomasa Rosickyog, te je preuzeo njegov broj sedam, koji će nositi sljedeće sezone.

Alexis je bio sedmica i u Udineseu, ali nakon što je stigao u Barcu, zbog Davida Ville a zatim i Pedra, morao je uzeti broj devet. Kada je stigao u Premier ligu prije dvije godine Alexis je izabrao Monrealov broj 17, a Španjolac je preuzeo 18.

Alexis Sanchez će tako postati još jedan u nizu poznatih bivših igrača Arsenala koji su nosili dresove sa brojem sedam, a pored njega, tu su i Liam Brady, David Platt i Robert Pires.

Od ostalih igrača, Francis Coquelin će i dalje nositi dres sa brojem 34, iako je bilo špekulacija da će, po svemu sudeći, novo pojačanje Topnika Granit Xhaka preuzeti taj broj nakon što se kompletira njegov transfer iz Borussije Monchengladbach.

Sanchez je ukupno odigrao 41 utakmicu u svim takmičenjima ove sezone u dresu Arsenala, te je pritom postigao 17 golova i podijelio devet asistencija, od čega je čak 13 postigao u Premier ligi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!