NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez: U zatvoru sam bio vratar

Alexis Sanchez: U zatvoru sam bio vratar

Trenutno najbolji čileanski nogometaš u svijetu, Alexis Sanchez nastupa za Arsenal gdje pruža odlične partije unatoč ne baš najboljim rezultatima kluba. Nije mu puno trebalo da postane miljenik navijača na Emiratesu. Sanchez je u više navrata za sportske portale govorio o svojoj teškoj prošlosti u Čileu i o svojim počecima u svijetu nogometa. Danas je, za službeni list Arsenala otkrio kako je oduvijek želio biti nogometaš, te pričao neke detalje o svojim počecima u nogometnoj igri. Igrao je nogomet čak i u zatvoru.

u zatvoru

Sanchez smatra da mu je njegov pobjednički mentalitet mnogo pomogao u njegovom nastojanju da bude profesionalni nogometaš. Kako on kaže, igrao je sa starijima cijelo vrijeme, a uglavnom je bio vratar na turnirima.

“Od malih nogu želio sam biti profesionalni nogometaš. Oduvijek sam imao pobjednički mentalitet. Uvijek sam igrao na turnirima i to uglavnom kao vratar. Bio sam sretan dok god se igralo. Igrao sam sa starijima cijelo vrijeme, neke od njih sam obožavao.”, otkrio je Alexis Sanchez za Arsenal Player.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Nogomet su igrali na ulicama čileanskog glavnog grada Santiaga, a opcija je bio i lokalni zatvor. Naravno, tereni na kojima su igrali su bili daleko od idealnih.

“Igrali smo na ulici, a opcija nam je bio i lokalni zatvor. Tereni na kojima su igrali bili su daleko od idealnih.”, zaključio je 28-godišnji napadač.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!