NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez zaljubljen je u Arsenal, možda će se tetovirati

Alexis Sanchez zaljubljen je u Arsenal, možda će se tetovirati

The Mirror nam danas donosi ekskluzivan intervju sa Alexisom Sanchezom.

OIR_resizer

Čileanac će se danas vratiti na teren u super-susretu protiv Chelseaja na Emiratesu.

Screenshot_2

Betfair svim novim korisnicima povodom današnjeg susreta između Arsenala i Chelseaja nudi ekskluzivnu ponudu – koeficijent na pobjedu Arsenala je čak 6,00, a na Chelsea nevjerojatnih 13,00!

Sanchez je posljednju utakmicu u dresu Arsenala odigrao protiv Norwicha (1-1), kada je prisilno morao napustiti teren zbog ozljede.

U međuvremenu, bivši igrač Barcelone našao se na meti današnjeg suparnika Topnika, a gotovo sigurno će otići na Stamford Bridge ako Jorge Sampaoli postane novi trener Chelseaja na kraju sezone.

Tu priču u intervjuu sam igrač jest opovrgnuo. Alexis želi ostati u Arsenalu, a čak se želi i tetovirati kako bih pokazao koliko voli klub.

27-godišnjak, koji je sa svojom reprezentacijom osvojio Copa Americu, pričao je o današnjim suparnicima.

“Sretan sam u Arsenalu i ne mislim napuštati klub. Navijači, klub i igrači su jedna zajednica – to je fantastično. Zajedno trpimo poraze i uživamo u pobjedama.”

“Poredak na ljestvici jasno vam govori kako smo jedni od kandidata za naslov prvaka. Mislim da smo ovoga puta na pravom putu.”

“Iznenađen sam sa rezultatima Chelseaja ove sezone i sa time što je Mourinho dobio otkaz. Oni su jedni od najboljih klubova u ligi, no ove godine nisi u borbi za titulom.”

“U ovom trenutku ne znam što ću učiniti ako osvojimo ligu, možda ću se tetovirati.”

[su_bet365_f1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!