NaslovnicaVijestiAllegri iskritizirao Mandžukića: On je užasan kada se desi ovo!

Allegri iskritizirao Mandžukića: On je užasan kada se desi ovo!

Trener Juventusa Massimiliano Allegri je iskritizirao Marija Mandžukića, napadača torinskog kluba, rekavši kako je užasan u jednoj ulozi. Duel Rome i Juventusa mogao bi i matematički osigurati Scudetto Juventusu, ali će imati i Roma za šta da se bori, pošto bi joj trijumf osigurao mjesto u Ligi prvaka.

“Kao i uvijek kada je riječ o duelima Juventusa i Rome, stadion će biti pun. Mnogo toga je u igri. Rekao sam momcima da moraju da pobjede ako žele dodatni tjedan odmora.”

[su_premierleague]

“Roma je jaka, ima odličnu taktiku, dobro je i vođena. Vjerujem da je Di Francesco pokazao da je među najboljim mladim trenerima “, rekao je Allegri.

Na pitanje tko će igrači pokazati pouzdanje, rekao je:

“Higuain i Dybala će igrati, a vidjet ćemo tko će još biti tu. Buffon neće igrati, Cuadrado je suspendiran, dok je Chiellini povrijeđen. Moram još da donesem odluku u vezi s Douglasom Costom.

“Kad Mario Mandžukić uđe s klupe, on je očajan, tako da ili će početi ili će presjediti na klupi cijelu utakmicu… U posljednje vrijeme se malo više smije jer ga čeka Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom”, rekao je talijanski stručnjak, a potom prokomentirao igre najvećeg rivala ove sezone.

“Ne bih rekao da je Napoli izgorio u ovoj utrci za naslov, mislim da smo mi uspjeli zadržati mirnoću u ključnim trenucima. Napoli je pod Sarrijem strašno napredovao i zaslužuju sve pohvale.”

U proteklim danima talijanski mediji izvijestili su kako bi hrvatski reprezentativac mogao napustiti Staru Damu. Okršaj na Olimpicu u Rimu na programu je u nedjelju u 20.45, a “Vučica” će pokušati da osigura direktan plasman u Ligu prvaka kolo prije kraja Serie A, za šta su im neophodna 3 boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!