NaslovnicaVijestiAllegri: Juventus mora naučiti lekciju

Allegri: Juventus mora naučiti lekciju

Massimiliano Allegri je pozvao svoje igrače da budu oprezniji, nakon što su ispustili dva gola prednosti u samom finišu utakmice protiv Carpija, koja je završila rezultatom 2-3.

allegri

Carpi je, na iznenađenje svih, poveo golom Marca Boriella, ali je Allegrijev tim uspio preokrenuti rezultat do kraja poluvremena, dva puta je pogađao hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić. U drugom poluvremenu “stara dama” postiže još jedan gol preko Paula Pogbe.

Međutim, kada se činilo da je sve riješeno, Leonardo Bonucci šalje loptu u svoju mrežu u sudijskoj nadoknadi, a Lorenzo Lollo u posljednjoj minuti je promašio zlatnu priliku, te propušta osvojiti bod za svoj tim.

[su_unibet_advent_calendar]

Allegri je bio vidno bijesan lošim završetkom utakmice, a za medije je izjavio: “Sve smo uradili dobro do pet minuta pred kraj utakmice. Moramo izvući lekciju iz ovoga. Pobjeda je bila jako važna, ovaj rezultat jača našu poziciju u ligi.”

“Interu ide odlično za sada. Moramo ostati rame uz rame sa njima”, rekao je Allegri, čiji tim zaostaje tri boda za vodećim Interom, koji svoju utakmicu protiv Lazija igra večeras.

Pogba, koji je postigao drugi gol na drugoj uzastopnoj utakmici, nakon što je već pogodio protiv Torina sredinom tjedna u Kupu Italije, izjavio je: “Današnji gol je bio jako važan. Ostvarili smo pobjedu po koju smo i došli.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!