NaslovnicaVijestiAllegri: Mario Mandžukić nam je veoma važan igrač, kao što je bio...

Allegri: Mario Mandžukić nam je veoma važan igrač, kao što je bio i prošle godine

Juventus će sutra u predzadnjem kolu Lige prvaka gostovati Sevilli na Sanchez Pizjuanu, a italijanski tim trenutno ima dva boda manje od Seville u grupi. Međutim, Massimiliano Allegri u Španjolsku nije doputovao u najjačem sastavu s obzirom da za torinski klub neće nastupiti Mehmedi Benatia, Gonzalo Higuain i Paulo Dybala. Allegri je za hrvatskog nogometaša, Marija Mandžukića rekao da je veoma važan igrač.

mariomandzukicacchievoveronavjuventusaqwzvezccbfx-640-x-409

“Cuadrado će igrati kao krilo, ili u napadu. Možda izvedem trojac pa će uz njega biti Mandžukić i Kean ili Sturaro, ili Alex Sandro. Higuain je dobio udarac protiv Pescare i neće igrati. Bilo bi glupo riskirati veću ozljedu. Pjanić i Marchisio su spremni, kao i Chiellini no on će početi na klupi. Nama treba jedna pobjeda iz ove dvije preostale utakmice. Mi bi rado to riješili već protiv Seville”, rekao je Allegri pa nastavio:

“Prošle sezone smo ovdje odigrali jako dobro i imali dosta prilika za gol. Želimo to ponoviti. Znamo da nas čeka teška utakmica, ali spremni smo na sve.”

Za kraj je italijanski stručnjak komentarisao Marija Mandžukića za kojeg smatra da je veoma važan igrač.

“Hoće li Mario na klupu kada se vrate Higuain i Dybala? Možda će igrati sva trojica! Gledajte, sezona je duga i svatko će imati svoje minute. Mario je jako važan igrač za našu momčad, baš kao što je to bio i prošle godine”, poručio je Allegri.

Što se tiče ove utakmice sa kladioničarske strane, Sevilla je blagi favorit sa koeficijentom 2.70, dok je na Juventus koeficijent nešto veći. Tu je naravno i dvostruka šansa gdje je namjani koeficijent da će Sevilla ili Juventus pobijediti u meču, odnosno da neće biti neriješen ishod.

untitled

KLADI SE NA LIGU PRVAKA

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!