NaslovnicaVijestiAllegri: Moramo se spustiti na zemlju

Allegri: Moramo se spustiti na zemlju

Nogometaši Intera slavili su u velikom italijanskom derbiju protiv Juventusa sa 2-1, a drugi gol za Inter postigao je hrvatski nogometaš, Ivan Perišić. Juventusu je ovo prvi poraz u dosadašnjem dijelu sezone, a prije ovoga upisali su tri pobjede.

massimilianoallegrisslaziovjuventusfcw65enaa-xkpl

Nakon utakmice, trener Juventusa, Massimiliano Allegri rekao je da iz ovog poraza moraju nešto naučiti, te se sputiti na zemlju.

“Bila je to gruba, ‘prljava’, ali prava bitka. Trebalo nam je više odlučnosti, nismo bili dovoljno gladni da bi kući odnijeli pozitivan rezultat”, dodao je Allegri, a potom komentarisao igru bh. reprezentativca, Miralema Pjanića.

“Pjanić je odigrao inteligentno ispred obrane. Lemina je u toj ulozi odigrao nekoliko dobrih utakmica, no nemojte zaboraviti da je on prošle sezone odigrao samo devet utakmice, pa ne stavljajte preveliki pritisak na njega.”

Otkrio je Allegri pravi problem Juventusa danas…

“Pravi problem je bio da smo bili tehnički loši, prodavali loptu jeftino, loše dodavati, a što je najgore opet smo primili gol nakon prekida.”

Trener Intera, Frank de Boer svakako je imao više razloga za zadovoljstvo od svog kolega iz Torina. De Boer je komentarisao igru Ivana Perišića, a na pitanje novinara i borbu za Scudetto.

“Nije trenirao nekoliko dana, ali sam znao što može donijeti ulaskom s klupe, što je on i napravio. Mogu birati između puno igrača.”

Borba za Scudetto?

“Uvijek je lijepo nakon pobjede protiv najbolje talijanske momčadi razmišljati o tome, ali najvažnije se sada pripremiti za Empoli. Dugo je ovo putovanje. Neka navijači danas uživaju, ovo će nam dati samopouzdanje” zaključio je De Boer.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!