NaslovnicaVijestiAllegri: Možda i najbolje poluvrijeme u dosadašnjem dijelu sezone

Allegri: Možda i najbolje poluvrijeme u dosadašnjem dijelu sezone

Juventus je danas rutinski savladao Sampdoriju u gostima rezultatom 0-1, a jedini pogodak za ekipu iz Torina postigao je Cuadrado u ranoj fazi meča. Jedna od zvijezda ‘Stare dame’ Paulo Dybala morao je napustiti utakmicu u 27. minuti zbog ozljede, a umjesto njega ušao je Marko Pjaca. Trener Juventusa, Massimiliano Allegri prvo poluvrijeme ocijenio je kao najbolje poluvrijeme u dosadašnjem dijelu sezone.

poluvrijeme

“Igrači su odigrali možda i najbolje prvo poluvrijeme ove sezone, igrali smo dobro i stvarali prilike, ali nismo uspjeli zadržati ritam i u nastavku smo bili neorganizirani,” rekao je nakon utakmice talijanskim medijima Massimiliano Allegri.

“Bio sam ljutit jer u takvim situacijama trebamo biti organizirani. Kada je protivnik prisiljen preuzeti inicijativu, trebamo se fokusirati na kontre,” dodao je Allegri, a onda objasnio zbog čega je poludio na Ruganija.

“Nakon što je Regini napravio prekršaj nad Danijem Alvesom, koji je ostao na travi, Rugani je nastavio igru umjesto da je izbacio loptu. Mladi igrači moraju brže učiti neke stvari. Ako mi imamo loptu i igrača na travnjaku, izbaci je van! Rugani je sjajan igrač, ali nema potrebe za naivnošću, u protivnom možeš ići igrati nogomet na PlayStationu.”

Dybala je ozlijeđen u prvom poluvremenu, Allegri ne strahuje. Uvjeren je da će se igrač brzo vratiti.

“Čini se da nije ništa ozbiljno, osjetio je zatezanje u bedrenom mišiću. Već nekoliko dana ga to muči pa smo odlučili da je najbolje ne riskirati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!