NaslovnicaVijestiAllegri na ljeto seli u Premier ligu

Allegri na ljeto seli u Premier ligu

Ne može proći dan, a kamo li tjedan da mediji ne počnu nagađati tko će biti novi trener Manchester Uniteda, Manchester Uniteda, Chelseaja…

OIR_resizer (1)

Nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz, na njegovo mjesto došao je Guus Hiddink kao trenutna opcija do kraja sezone, a vlasnik kluba Roman Abramovich trenutno je u potrazi za novim trenerom.

Pep Guardiola će najvjerojatnije u Manchester City, iako nije isključena opcija da preuzme njihove gradske rivale – Manchester United.

Abramovich je odustao od Guardiole i sada se okrenuo jednom od najboljih trenera iz Italije.

Mediji sa Otoka javljaju kako Chelsea pregovara sa Antoniom Conteom, ali The Sun isto tako javlja kako je nova meta milijardera trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Nakon što je prošle sezone preuzeo Juventus, Allegri je ove sezone vratio Staru damu u utrku za prvaka te za vodećim Napolijem zaostaje samo dva boda. Prošle sezone Juventus je osvojio ligu, kup, a stigao je i do finala Lige prvaka.

I sa još jednim Scudettom na putu, njegov CV je impresivan.

[su_bet365_rukomet_bonus]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!