NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRONAŠAO ZAMJENU ZA RAMOSA: Dovode novo pojačanje iz Engleske za...

REAL MADRID PRONAŠAO ZAMJENU ZA RAMOSA: Dovode novo pojačanje iz Engleske za 100 milijuna eura!

Ramos je već desetljećima jedan od najboljih braniča na svijetu, međutim, budući da se branič Real Madrida polako približava kraju karijere, čini se da će Real morati dovesti zamjenu prije ili kasnije.

REAL MADRID PRONAŠAO

Čini se da je Real Madrid izdvojio Laportea kao čovjeka kojeg žele dovesti u zamjenu za španjolskog internacionalca.

Prema pisanju Don Balona, Real prati Cityjevog igrača Laportea, igrača koji je igrao ključnu ulogu Građana od njegovog dolaska iz Athletic Bilbaoa u siječnju 2017. godine.

Također se napominje da bi Real Madrid mogao platiti 100 milijuna eura za potpis Laportea, što je fer cijena za jednog od najboljih braniča u svjetskom nogometu.

Laporte je u posljednje dvije godine bio ključni član prve momčadi Cityja, sa Francuzom koji je igrao ogromnu ulogu u osvajanju naslova Premier lige 2018. i 2019. godini.

Realova obrana posljednjih je godina bila vrlo potresna, jer su svi, Zidane, Solari i Lopetegui propali u pokušajima da pomognu zatvoriti tu rupu u zadnjoj liniji.

I čini se da Zidane želi dovesti Francuza Laportea na Bernabeu kako bi mu pomogao da popravi tu poziciju ove sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!