NaslovnicaVijestiAllegri o finalu Lige prvaka: Za ovo smo radili cijele godine

Allegri o finalu Lige prvaka: Za ovo smo radili cijele godine

Crno-bijeli dio Torina europsku krunu čeka 21 godinu, četiri posljednja finala Lige prvaka nogometaši “Stare dame” napuštali su pognute glave. Massimiliano Allegri 2015. godine nije uspio najvredniji klupski trofej donijeti u Torino, protiv madridskog Reala večeras (20.45) ima priliku ući u povijest slavnog talijanskog kluba.

Lige prvaka

“Utakmicu čekamo mirno i u tišini. Za ovo smo radili cijele godine i uradićemo sve da donesemo trofej kući. Neće biti lako, pošto Real brani titulu, ali znamo što smo gradili ove sezone i to ćemo pokušati prikažemo. Još nisam donio odluku o sastavu momčadi, utakmica može trajati 90 ili 120 minuta.”

“U posljednja tri, četiri mjeseca smo promijenili stil igre. Ako pokušavaš pobijediš u 90 minuta, potreban ti je određeni sustav igre ali i izmjene. Moram razmotrim obje opcije kako bi moj tim bio britak”, rekao je Allegri, ponovivši da su u torinskom klubu za finale u Cardiffu trenirali cijele godine.

“Svi trofeji i sve pobjede koje smo ostvarili ove sezone su bili neka vrsta treninga za ono što će se dogoditi večeras. Moramo pobijedimo. To je jedna utakmica, moraš je analiziraš i odlučiš kada napasti, kada se braniš, a ako to budemo uspjeli, imat ćemo šansu. Ali, moramo se opustimo i da vjerujemo da možemo osvojiti trofej.”

KLADI SE NA FINALE
Talijanski prvak je posljednje finale elitnog natjecanja izgubio od Barcelone prije dvije godne, sada će, ponovo protiv španjolskog kluba, imati priliku osvojiti 13. “ušati” pehar u klupskoj povijesti.

“Mi smo 2015. godine zasluženo igrali u finalu, ali možda nismo bili jako motivirani, možda nismo imali dovoljno samopouzdanja nakon nekoliko godina mučenja u Ligi prvaka. Tada nismo slučajno ušli u finale, ali nismo očekivali da ćemo pobijediti.”

Juventus – Real Madrid: početne postave

Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka

Evo kako su Katalonci razbijesnili Real

Evo šta glavni sudac Felix Brych kaže o finalu Lige prvaka

“Ove godine je drugačije. Prošle godine smo imali dobru sezonu u Ligi prvaka, u posljednjem minutu smo izgubili od Bayerna i postupno napredujemo. Sada je potpuno drugačije”, rekao je Allegri, osvrnuvši se na negativnu statistiku crno-bijelih u završnicama Lige prvaka.

“Čuo sam da ljudi pričaju da je Juventus izgubio šest finala, ali to je povijest, nitko ne razmišlja o onome što se dogodilo prije 15, 20 ili 50 godina. Večeras je drugačija utakmica. Možda Real neće zabiti.”

Torinski velikan će u subotu navečer imati priliku ponoviti uspjeh Intera iz 2010. godine, kada su “nero-azzuri” osvojili triplu krunu.

“Uvijek idem utakmicu po utakmicu. Osvojili smo prvenstvo i Kup i to je već izvanredna sezona. Večeras ćemo pokušati je učinimo boljom”, rekao je Allegri.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!