NaslovnicaVijestiAllegri oprezan uoči derbija protiv Milana

Allegri oprezan uoči derbija protiv Milana

Trener nogometaša Juventusa Massimiliano Allegri rekao je da njegova momčad mora biti oprezna u predstojećem derbiju s Milanom u talijanskom prvenstvu. Juventus je prvi na tablici s pet bodova prednosti nad Romom i Milanom. Crno-bijeli su jedini poraz u prvenstvu pretrpjeli prošlog mjeseca u derbiju protiv Intera.

massimilianoallegrijuventusfcvudinesewhsshxxilh9x

Šampion Italije vezao je četiri pobjede, a Milan pet utakmica bez poraza i popeo se na treće mjesto na tablici s istim brojem bodova kao Roma.

“Moram čestitati Milanu pošto imaju dobre rezultate u prvenstvu. Imaju nekoliko mladih igrača koji će biti budućnost talijanske reprezentacije. Utakmice Milana i Juventusa su uvijek tijesne. Protiv Intera smo bili favoriti i dobili smo dobar udarac”, rekao je Allegri, prenio je Omnisport.

Utakmica Milana i Juventusa igra se u subotu od 20.45 na San Siru.

“Moramo biti oprezni, Suso i mbajë Nijang imaju dobru tehniku, Carlos Baka je dobar napadač, a Giacomo Bonaventura je kreator igre. Poštujemo Milan. Oni imaju mlad tim, jaki su. Zaslužili su drugo mjesto na tablici, ali sezona je duga” , rekao je Allegri, koji je 2011. godine osvojio posljednju titulu Milana.

Trener crno-bijelih dodao je da se nada da će Mario Mandžukić biti spreman, pošto je zbog ozljede primicača propustio duel sa Lyonom u Ligi prvaka. Utakmicu na San Siru propustiće Giorgio Chiellini i Marko Pjaca zbog ozljeda.

Allegri će najvjerojatnije ostaviti na klupi Juana Kuadrada, unatoč tome što je postigao pobjedonosni gol protiv Lyona.

“Brojke vam govore, on je bio ključan igrač. Zaslužuje biti starter, ali potrebno mi je da igrači kao što je on ostvare utjecaj kada ulaze s klupe”, rekao je Allegri.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!