NaslovnicaVijestiAllegri: Pjanića sam morao čuvati, utakmica protiv Seville je bitnija njima nego...

Allegri: Pjanića sam morao čuvati, utakmica protiv Seville je bitnija njima nego nama

Juventus je sinoć sa lakoćom savladao Pescaru u 13. kolu italijanske Serie A rezultatom 3-0. Trener Juventusa, Massimiliano Allegri nije imao razloga za nezadovoljstvo, ali ipak nije baš najsretniji ovom pobjedom svog tima. Za tim iz Torina pogađali su Khedira, Mandžukić i Hernanes. Allegri smatra da je utakmica protiv Seville bitnija gostima nego njegovom timu.

massimilianoallegrijuventusvolympique6vsf1s7zcppx-640-x-427

“U drugom smo poluvremenu morali bolje s loptom, dopustili smo im neke kontre. Iako je Pescara rijetko zaprijetila, za ovu partiju da bih nam ocjenu 6”, kritičan je trener Massimiliano Allegri.

Zanimljivo, prvi napadač Juventusa Gonzalo Higuain nije postigao nijedak pogodak, dok je hrvatski reprezentativac skupio tri pogotka i jednu asistenciju u zadnje četiri utakmice.

Ta je utakmica protiv Seville je bitnija njima nego nama jer nam u zadnjem kolu dolazi Dinamo. Marchisio? Radije sam igrao s Hernanesom, koji je bio odličan. Pjanić je dobio udarac i htio sam ga poštejdjeti, moramo i ovako pobjeđivati, da pritom sačuvamo neke igrače.”

“Čekam povratak Dybale, kao i Pjanića koji ima tehniku potrebnu za nastupe u Europi, a i Pjaca bi mi dobro došao. No, u Europi je najvažnije biti spreman u ožujku.”

“Higuain? Bio je odličan. Nema veze što nije zabio. Khedira nam je vrlo važan, a Alex Sandro mora popraviti neke detalje, ali za mene je na svojoj poziciji među tri u svijetu!”

“Važno je da nismo primili gol, rekao sam dečkima prije susreta ‘U 12 kola primili smo devet golova, nastavimo li tako do kraja sezone, bit će to previše.'”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!