NaslovnicaVijestiAllegri: On je veoma talentovan, ali nije u formi!

Allegri: On je veoma talentovan, ali nije u formi!

Juventus je proteklog vikenda savladao Bolognu sa 3:0, trener Massimiliano Allegri je bio zadovoljan igrom njegove ekipe.

Allegri

Ovih dana se mnogo piše oko trenutne forme Paula Dybale, a Allegri tvrdi kako igrač ne može uvijek biti u istoj formi.

“Paulo je danas ušao u igru, te je dobro odigrao, ali ipak postoji trenutak kada igrač nije u formi, jednostavno. Sreća ne bude na njegovoj strani”, rekao je trener stare dame Massimiliano, te dodao:

[su_live_koeficijenti_v2]

“Znam da ni jedan igrač ne voli kada grije klupu, ali onda je sa njihove strane bitno da reaguju. Ovo je timski sport – za individualce ovdje nema mjesta.”

“On je zaista veliki talent, ali pored toga on mora biti u dobroj fizičkoj i psihičkoj formi”, tvrdi Allegri.

Prokomentarisao je Massimiliano Allegri i igru svoje momčadi.

[su_bet365_100_bonus]

“Moji nogometaši igraju dobro, te pružaju odlične partije. Mnogo su napredovali fizički, te smo sada puno konpaktniji, u odbrani smo odigrali fantastično, nismo dozvolili protivniku ništa.”

“Inter i Napoli su u prvom dijelu sezone igrali odlično, a mi smo trebali odličnu ekipu kako bi bili u koraku sa njima. Veoma sam sretan, sada moramo samo nastaviti ovako.”

Talijan je bio ljut na novinare, jer su po njemu stavili ogorman pritisak na leđa Argentinca.

“Zašto ga vi uspoređujete sa Leo Messijem? Mislim da to ne bi trebali raditi. Uvijek ista scena. Mladi nogometaš odigra nekoliko dobrih utakmice i odma ga počnu nazivati svjetsko klasom. To jednostavno nije zdravo za njegov razvoj.”

Momčad Juventusa se trenutno nalazi na drugoj poziciji Serije A sa osvojenih 41 bodom, dok prvoplasirani Napoli ima bod više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!