NaslovnicaVijestiAlonso: Pobjeda protiv Barce na Camp Nouu bila je bolja od osvajanja...

Alonso: Pobjeda protiv Barce na Camp Nouu bila je bolja od osvajanja La Lige

Bivši igrač Real Madrida Xabi Alonso priznao je da se bolje osjećao nakon pobjeda protiv Barcelone na Camp Nouu nego nakon osvajanja La Lige sa Real Madridom.

Pobjeda protiv Barce na Camp Nouu

Vezni igrač Bayern Munchena proveo je pet sezona na Santiago Bernabeuu, gdje je igrao jednu od ključnih uloga u pohodu na La Decimu u sezoni 2013/14, a prije toga i u osvajanju La Lige dvije godine ranije.

Taj ligaški trijumf se dogodio u sezoni kada su “kraljevi” slavili u gostima kod Barcelone, a Alonso kaže da je ta pobjeda u Kataloniji bila slađa od osvajanja prvenstva.

“Mi smo slavili nekoliko puta na Camp Nouu, kao 2012. godine. To je bila godina u kojoj smo osvojili La Ligu sa 100 bodova, ali pobjeda u Clasicu rezultatom 2-1 u Barceloni je bila bolja od osvajanja lige. To je bila pobjeda za pamćenje.”

Večerašnji poraz bi ugasio svaku nadu Real Madrida da može do titule ove sezone, jer tim Zinedinea Zidanea trenutno zaostaje 10 bodova iza svojih najvećih rivala.

No Alonso, koji i dalje ima priliku osvojiti Ligu prvaka ove sezone sa Bayernom, vjeruje da bi dobar rezultat u El Clasicu potaknuo njegove bivše suigrače da zaigraju bolje u Europi.

“To je uvijek intenzivna utakmica. Iako Real zaostaje deset bodova, Clasico je jedna od najvećih utakmica u nogometu, to je veliki događaj.”

“Nadam se da ćemo gledati dobru utakmicu i da će Madrid pobijediti Barcelonu, to bi bilo odlično za podizanje samopouzdanja u klubu. Sve se može promijeniti u Ligi prvaka. Sigurno je to veliki cilj za njih ove godine, pogotovo sad kad znaju da će veoma teško osvojiti La Ligu sa prednošću koju Barcelona ima.”

“No, Real Madrid, sa igračima koje ima, može pobijediti bilo koju momčad na svijetu. Oni mogu kreirati mnogo šansi na utakmici i igrati sjajan nogomet. Tako da su također jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!