NaslovnicaVijestiALTERNATIVA ZA HAZARDA: Zvijezda Cityja za 100 milijuna funti stiže u Real...

ALTERNATIVA ZA HAZARDA: Zvijezda Cityja za 100 milijuna funti stiže u Real Madrid!

Alternativa za Hazarda je u ovom trenutku jako potrebna, jer je Belgijanac navodno rekao da neće u Madrid. Zvijezda Cityja za 100 milijuna funti stiže u Real Madrid! Real Madrid je navodno spreman platiti čak 100 milijuna funti kako bi napravio transfer za Manchester Cityjevog Raheem Sterlinga.

Alternativa za Hazarda

Engleski internacionalac naizgled odugovlači sa novim ugovorom na Etihad stadionu, sa trenutnim ugovorom koji mu istječe na kraju sezone.

Daily Express tvrdi kako su njegovi pregovori o novom ugovoru pogođeni neuspjehom zbog zahtjeva za plaće, stavljajući Madrida na oprez, a predsjednik kluba Florentino Perez je spreman platiti čak 100 milijuna funti kako bi ga doveli na Bernabeu.

[su_bet365_100bonus]

Sterling je nastupao za Liverpool, City i Englesku u svojoj karijeri do sada, dosljedno pokazujući sebe kao jednog od najboljih napadač u Europi.

Realu bi definitivno odgovarao netko kao Sterling nakon što su izgubili Cristiana Ronalda ovog ljeta, sa timom koji se mučio u ovom trenutku sa igračima poput Gareth Balea, Karim Benzeme i Marco Asensija koji nisu ispunili sva očekivanja ove sezone do sada.

Don Balon i drugi su povezali Los Blancose sa Chelseajevim Eden Hazardom, ali znakovi sada upućuju na njega da ostane na Stamford Bridgeu.

[su_bet365_koeficijenti]

Drugo izješće iz Expressa tvrdi kako je Belgijanac spreman odbiti španjolske divove i potpisati novi ugovor sa Chelseajem.

Međutim, Sterling bi bez sumnje bio dobra alternativa za Hazarda, a Cityju bi savjetovali da zaustavi brbljanje i pruži mu poboljšane uslove kako bi ga zadržali u Manchesteru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!